Izvor: ALO
09.08.2022 u 09:59
0

NIKOLINA U STRAHU! Pišekova se brine da Borna ne iznese još neke detalje iz njenog braka, pa jednim potezom pokazala šta misli o njoj

Svađa između njih je brzo eskalirala nakon što je Vlatka indirektno spomenula Borninog bivšeg muža, a ona joj zapretila tužbom

Pre nekoliko dana regionom je odjeknuo intervju Borne Kotromanić u kom je govorila o Nikolini Pišek i njenom odnosu sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, rekavši da je ona „u braku puno toga gutala i trpela misleći da će materijalna situacija pridoneti zadovoljavanju njenih apetita“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Nikolinu je to jako razbesnelo, pa je dizajnerku odmah otpratila sa Instagrama, koju je pratila godinama ranije i lajkovala joj svaku objavu.

Nedugo zatim i Borna je uradila isto, pa se odmah povela polemika o tome da se ovaj sukob neće završiti na tome, te da Kotromanićeva ima da kaže još mnogo toga o Vidoju, ali da iz pijeteta prema Pišekovoj nije ispričala sve što je znala o njemu i njihovom braku.

Inače, Nikolina nijednom nije spomenula modnu dizajnerku, ali ni bivšu pevačicu Vlatku Pokos, koja ju je i javno branila nakon što je u jeku medijskog rata sa Mišom Grofom Borna potkačila nju i Vitora. Svađa između njih je brzo eskalirala nakon što je Vlatka indirektno spomenula Borninog bivšeg muža, a ona joj zapretila tužbom.

– Nisam se čula s Nikolinom. Pratile smo jedna drugu na Instagramu, ali se nikada nismo čule lično porukama ni pozivom. Poznajemo se kao javne osobe. Meni je Nikolina draga i simpatična – rekla je tada Borna za Stori.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter