Izvor: Kurir.rs/Blic
15.02.2023 u 12:52
0

„OD SJAJA DO OČAJA“ Saša Kovačević NABIO MIŠIĆE, a fanovi ga ŽESTOKO ISPROZIVALI! (FOTO)

I dok su neki pohvalili pevačev izgled, s druge strane bilo je i onih koji smatraju da je ipak preterao i da izgleda kao pravi bodi-bilder.

Pevač Saša Kovačević veoma vodi računa o svom izgledu, a sudeći po njegovom telu deluje kao da ne izlazi iz teretane.

Saša godinama unazad važi za jednog od najzgodnijeg muškarca na domaćoj javnoj sceni, a sve to zahvaljujući zdravoj ishrani i napornim treninzima.

Na njegovom Instagramu neretko se mogu videti objave iz teretane, a sada su isplivale fotografije na kojima je pevač pokazao baš svaki isklesani mišić koji se ocrtava na njegovom telu.

I dok su neki pohvalili pevačev izgled, s druge strane bilo je i onih koji smatraju da je ipak preterao i da izgleda kao pravi bodi-bilder.

Instagram/Printscreen/sashakovacevic

 

„Izgledaš savršeno“, „Kao isklesan, „Ovo je previše“, „Bio si prezgodan, a sada ovo je od sjaja do očaja“, „Mislim da si se previše napucao“, glasili su komentari.

Inače, često se vodi polemika da li se Saša podvrgao estetskoj hirurgiji, a pevač je stao na sve spekulacije, te je objasnio da se njegov izgled promenio zbog operacije nosa.

– Treći put sam operisao sinuse, jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih šest-sedam godina rešavam problem sa nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog – izjavio je pevač tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter