Izvor: KURIR/INFORMER
03.10.2022 u 17:52
0

ODBOLOVALA MRKU! Odlučila da se TRGNE, krene dalje, a evo čiji je savet odmah prihvatila!

Pevačica Ana Bekuta skoro godinu dana pati za svojim emotivnim partnerom Milutinom Mrkonjićem Mrkom koji je preminuo 27. novembra 2021, a sada je odlučila da se „trgne“ i nastavi svoj život.

Nakon iznenadne smrti dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, folk zvezda povukla se u sebe te otkazala sve nastupe kao i gostovanja u emisijama kako bi smogla snage da prevaziđe težak životni udarac i veliki gubitak. Sada, nakon skoro godinu dana velike patnje i bola odluka Ane Bekute je da nastavi dalje i da se više posveti sebi, izlascima i druženju sa prijateljima, kako prenose domaći mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DIRLJIVO! Sada je jasno zašto ga ŽENE toliko vole! Ovim je SVE rekao!

– Ana je poslušala savet svojih unuka koji su stalno uz nju i teraju je da se aktivira i više vremena provodi van kuće. Ona je do sada prikrivala da je psihički loše, jedan period nije htela ni sa kim da se druži, iz kuće je izlazila samo zbog snimanja emisija i posla. Ali, sada je u glavi raščistila neke stvari i konačno rešila da prošlost ostavi iza sebe i sama nastavi život – ispričao je izvor, ističući kako su Anini unuci najzaslužniji što je pevačica živnula:

– To ne bi mogla bez unuka, oni su je ubedili i da promeni frizuru i ofarba se u crveno. Tu boju kose Ana je već imala pre tridesetak godina i u to vreme mnogi su je smatrali ikonom stila zbog besprekorne frizure, šminke i garderobe. Svi misle da je njena unuka Sonja, budući psiholog, a sada šminker, poželela da baki vrati stari sjaj, pa je ubedila da promeni imidž – kaže dobro upućeni izvor i dodaje kako su sve kolege oduševljene odlukom Ane Bekute te da se raduju što pevačicu viđaju na svim gradskim dešavanjima i što se više ne zatvara u svoja četiri zida.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter