Izvor: ALO
02.08.2022 u 07:22
0

ODUŠEVILA JAVNOST! Hit peh Goce Lazarević: Čak je i sebe nasmejala prisećajući se nezgode koja ju je zadesila

Otkako je počela da snima vlogove, pevačicu Gocu Lazarević je publika u prilici i mnogo bolje da upozna.

Otkako je počela da snima vlogove, pevačicu Gocu Lazarević je publika u prilici i mnogo bolje da upozna. U jednom od najskorijih snimaka, a pre nego što je ugostila predstavnike medija u svom domu jednom prilikom, otkila je detalje peha koji ju je svojevremeno zadesio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SAD NEĆE NI DA PRIČA O ŠABANOVIĆU! Aleksandra Mladenović sprema se za svadbu, a o Isaku poručuje samo JEDNO

Naime, jedan saradnik joj se pojavio značajno pre zakazanog vremena pa se požalio kako je gladan, nadajući se da će mu Goca prirediti kakav gulaš. Međutim, pevačicina verzija brzog ručka bila je sendvič s kajmakom i mortadelom.

Dok se on pitao kako će preživeti takav obrok, ona se s osmehom prisetila neprijatnosti – sa lubenicom.

– Što se tiče preživljavanja, svi će sad da mi se smeju. Pošto sam ja uglavnom sama, a obožavam lubenicu i ranije si morao da kupuješ celu lubenicu i ja jedem, jedem, jedem hoću da umrem – pričala je Goca, piše „Grand onlajn“, pa pevačica je nastavila:

– Onda je stavim u frižider i ja onda jedem nju i sutra, a ostane nekad i za prekosutra i ja onda dobijem… Kako se kaže fino? E, dijareja – nasmejala se bila i sama.

– Pošto je vruće, ja onda šetam noću i svaki put kada započnem razgovor na svakih pet minuta moram da kažem kako idem u toalet, pa ćemo da nastavimo – zaključila je zatim svoju urnebesnu priču.

 

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter