Izvor: KURIR
07.10.2022 u 19:22
0

OGLASILA SE NAKON VESTI O BOGDANINOJ TUDNOĆI! Ražnatovićka ne krije sreću, VELIKO SLAVLJE U PORODICI!

Anastasija Ražnatović oglasila se nakon što je saznala da će njen brat Veljko i njegova supruga Bogdana dobiti još jednog sina.

Anastasija je na svom Instagram storiju objavila snimak gde se može videti kako je Veljko probušio balon i otkrio pol drugog deteta, na šta je ona napisala:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BILA JE SREĆNA ŠTO JE SAMA MOGLA DA ODLUČUJE O SVOJOJ SUDBINI I NE ZAVISI NI OD KOGA: Happy BSC životna priča slavne Gorice Nešović (1964-2022)

Anastasija Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Beba broj dva – napisala je Ražnatovićeva uz emotikon plavog srca i dečaka.

Bogdana i Veljko su odlučili da se njihov sin, koji će na svet doći za šest meseci, zove Krstan, a poreklo ovog imena potiče od grčke reči stauros što znači „krst“.

Inače, ovo ime, ima značenje i u numerologiji, u kojoj osobe sa imenom Krstan imaju težu sudbinu i život pun prepreka koje zahtevaju veliku borbenost i istrajnost.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter