Izvor: informer.rs
14.02.2023 u 16:23
0

OGLASIO SE BIVŠI DEČKO JOVANE TIPŠIN: Evo šta je rekao o navodima da je UZNEMIRAVAO pevačicu nakon raskida!

Jovana je u prijavi navela da je nakon raskida u novembru prošle godine, bivši dečko uznemirava pretećim pozivima.

Nakon što je u medijima objavaljena vest da pevačicu Jovanu Tipšin nakon raskida uznemirava bivši momak, oglasio se Ljubiša Stojanović, sa kojim je pevačica bila dve godine i sedam meseci, ističući da je to bila velika ljubav.

– Nije bilo nikakvog uznemiravanja, to su gluposti. Jovana i ja smo živeli zajedno, bili smo dve godine i sedam meseci u vezI, to je bila velika ljubav. Nije nikada bilo nikakvih incidenata između nas, ako je „volim te“ nešto ružno, onda je to, to. Raskinuli smo u novembru. Imam devojku sa kojom živim i srećan sam – rekao je Ljubiša.

„AKO BOG DA, BIĆU I JA MAJKA“: Pevačica otkrila kako se nosi sa neumesnim pitanjima o roditeljstvu!

Naime, Jovana je u prijavi navela da je nakon raskida u novembru prošle godine, 13 godina mlađi dečko uznemirava pretećim pozivima.

– Osim uznemiravanja koje vrši telefonskim putem, bivši je uhodi tako što je čeka ispred zgrade i na raznim drugim mestima – otkrio je izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter