Izvor: KURIR
09.08.2022 u 07:44
0

OLIVIJU NJUTN-DŽON OBOŽAVALI SMO U BRILJANTINU: Tokom života postigla neverovatne uspehe, a ovo je njena IMPRESIVNA biografija!

Olivija Njutn-Džon rođena je 1948. godine u Engleskoj, a u Malibu, u Australiji, preselila se sa porodicom kada je imala 5 godina.

Vrlo rano je ušla u svet šou-biza, a svoje početke doživela je u takmičenju talenata u popularnoj TV emisiji. Na kraju je sa prijateljem iz Melburna osnovala duo „Pat & Olivia“, te su njih dvoje obilazili klubove širom Velike Britanije i Evrope.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Na kraju je objavila album u Sjedinjenim Državama, „Let Me Be There“. Tokom svoje pevačke karijere, prodala je više od 100 miliona albuma, osvojila je četiri Gremi nagrade, brojne kantri muzičke, američke muzičke i Peoples Choice Awards, i imala 10 hitova koji su bili na prvom mestu top lista, uključujući hit „Physical“, koji je bio na vrhu top-lista 10 uzastopnih nedelja.

Godine 1978. postala je poznato ime u Sjedinjenim Državama kada je glumila zajedno sa Džonom Travoltom u filmu „Briljantin“, koji i danas vazži za jedan od najpopularnijih filmova. Njih dvoje su se ponovo sreli 2018. na specijalnom događaju povodom 40. godišnjice „Akademije za filmsku umetnost i nauku“.

Pored šou-biznisa, Njutn-Džon je takođe vodila i nekoliko poslovnih poduhvata. Pokrenula je svoj brend Koala Blue 90-ih godina prošlog veka, u kojem se nalazila linija odeće i australijska vina. Takođe je otvorila nagrađivani centar za odmor i spa centar u Australiji, Gaia, koji je osvojio prestižnu čast „Globalni hotel godine“ na međunarodnoj gala ceremoniji 2018. godine.

Godinu dana kasnije pokrenula je liniju za negu kože Retreatment Boatnics. Takođe je objavila nekoliko knjiga.

– Tako sam srećna što još uvek radim sve ove stvari – rekao je Njutn-Džon za „PEOPLE“ magazin, 2021. godine:

– Mislim, nisam ni zamišljala da ću da živim ovako dugo! Osećam se veoma blagosloveno.

Glumica je obolela od raka dojke, koji joj je prvi put dijagnostifikovan 1992. godine, a pre tri godine javno je podelila da se nalazi u 4 stadijumu ove strašne bolesti. Ona je danas, nažalost izgubila, bitku protiv ove opake bolesti, a iza sebe je ostavila Fondaciju koja prikuplja sredstva za istraživanje raka.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter