Izvor: KURIR
17.10.2022 u 17:03
0

„ON JE ČOVEK SA MNOGO X FAKTORA I IMAO JE DOBROG UČENIKA!“: Goca Lazarević progovorila o Zaharu: OVO VOLIM kod njega i dan danas

Gordana Goca Lazarević gostovala je u emisiji gde se dotakla njenog bivšeg muža Milutina Popovića Zahara.

– Ja znam šta je sve dobro kod njega. Najbolje je da smo ostali u nekoj saradnji, mada i nije najbolje. Ja sam tog čoveka volela mnogo, „porasla“ sam uz njega i završila dva fakulteta. On je čovek sa mnogo X faktora i imao je dobrog učenika. Ja sam upijala od njega sve – istakla je Goca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„BIO JE MOJ LIČNI HEROJ,NEKO SA KIM JE VREME DRUGAČIJE PROLAZILO, KAO DEČAKU BI MI ISPUNJAVAO SVE ŽELJE!“: Žal za Rođom Raičevićem ni posle 21 godinu ne prolazi! (ŽIVOTNA PRIČA/SEĆANJE)

– Imamo divnu decu, talentovane umetnike i kažem u mojoj porodici su svi umetnici samo sam ja fizički radnik. Dan danas kada ga vidim na televiziji ja trčim da bih čula šta će on da kaže. To je taj deo njega koji je mene privlačio i koji volim kod njega dan danas. Čovek ima stvari koje ne možeš da kažeš da nisu fantastične. On je genije – rekla je Goca.

Naime, Goca i Zahar su skoro deceniju uživali u ljubavi, a nakon toga su se razveli i prekinuli svaki kontakt. S vremenom je sve došlo na svoje, pa su sada u korektnim odnosima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter