Izvor:
05.12.2016 u 16:35
0

Ona je loš primer omladini: Ako budite sledili primer ove PEVAČICE, velike šanse su da izgubite živu glavu! (video)

Folk pevačica Dara Bubamara objavila je snimak iz automobila, na kojem se vidi da je autoputem vozila skoro 230 kilometara na sat.

Pratioci članice žirija jednog muzičkog šoua odmah su osudili ovakvo ponašanje za volanom i istakli da je ugrozila i svoj i tuđe živote.

"Zbog ovakvih se gine"; "Čime se lud ponosi, pametan se stidi"; "Smrtnu kaznu za ovakve vozače"; "Strašno je kad se jedna majka ovim ponosi, da li si pomislila na svog sina" – samo su neke od poruka koje je dobila na Instagramu.

Sa druge strane, bilo je i pevačicinih fanova koji su stali u njenu odbranu, pa su prokomentarisali da na autoputu nije bilo nikoga osim nje, te da nikoga nije ugrozila.

Snimak pogledajte na linku ispod:

https://www.instagram.com/p/BNnce0mjcZn/?taken-by=darabubamara_official

Blic
Video: Instagram/darabubamara_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter