Izvor: KURIR
15.10.2022 u 09:38
0

OPASNA! Biljana Sečivanović na sudu priznala: Mi pevači lažemo medije, imamo pravo na to!

Biljana Sečivanović, kako sama tvrdi, laže javnost. To je priznala u ponedeljak, kada je saslušana u sudu kao svedok suprugu Aleksandru Nediću povodom raspodele imovine koju je on stekao za vreme bračne zajednice sa bivšom ženom Danijelom.

Pevačica je rekla da medijima ne govori istinu jer smatra da to nije dužna. Štaviše, istakla je i da joj je bivši direktor „Granda“ Saša Popović savetovao da se ne kači sa medijima, pa je ona na svoju ruku proračunala da joj je bolje da laže.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SLOŽIĆE SE SVAKI RODITELJ JEDNOG TINEJDŽERA: Nataša Bekvalac konačno progovorila o odnosu sa ćerkom Hanom

Podsetimo, pevačica je u više navrata govorila u medijima o spornom placu i kući, koja je, između ostalog, predmet spora. Njen muž je istakao da prilikom kupovine placa nije poznavao sadašnju suprugu, pevačicu, kao i da je izgradnja nekretnine započeta pre nego je upoznao Biljanu, tj. za vreme trajanja zajednice sa bivšom ženom Danijelom. To je potvrdila i Biljana, ali je sad na sudu promenila ploču.

– Ja sam išla da vidim plac pre kupovine. Na tom placu nije bila nikakva kuća, tu su bili šiblje, korov, plac je bio zapušten. Moja izjava koju sam dala za magazin Stori nije tačna, ja je nisam dala, a uostalom ja medijima nisam dužna da govorim istinu, već mogu da pričam šta meni odgovara. Nikada ništa nisam demantovala, još mi je direktor „Granda“ rekao da se ne kačim sa medijima jer je to za moj posao pogubno. Ja imam pravo da svoj život krijem od medija. Mi nekad u svom poslu lažemo medije. Uostalom, ja uvek veličam svog muškarca – rekla je, između ostalog, Biljana na saslušanju.

Ovim povodom pozvali su je za komentar:

– Kao i svaki drugi građanin ja sam svesna da pred sudom mora da se govori istina, jer je lažno svedočenje pored ostalog krivično delo. Te je moj iskaz pred sudomapsolutno istinit. Da pojaasnim, to što sam rekla ranije u medijima izvučeno je iz konteksta i protumačeno kako kome odgovara, što mene u suštini ne zanima da demantujem. Nemam nameru da dalje pojašnjavam šta sam rekla i gde sam rekla, svaki novinar ima svoju interpreteaciju razgovora koji vodimo, a bilo kakvi demanti mi nisu potrebni – rekla je ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter