Izvor: Nportal
22.02.2023 u 10:51
0

„OSEĆAM SE DOBRO“ Ivana Peters ŠOKIRALA ovim potezom – ovo od nje niko nije očekivao! (FOTO)

Ivana je dugo bila poznata po vitkom telu i kratkoj crnoj kosi, ali je značajno promenila stajling posle rođenja ćerke.

Ivana Peters vredno priprema nove pesme za rok bend „Negativ“, a svi pamte i hitove koje je snimila sa grupom TAP 011 koja je obeležila devedesete.

Ivana je dugo bila poznata po vitkom telu i kratkoj crnoj kosi, ali je značajno promenila stajling posle rođenja ćerke. Napornim trudom na pragu 6. decenije uspela je da liniju vrati u željenu formu, a koliko je zadovoljna sobom svedoči i fotografija koju je juče objavila, a za koju je dobila brojne pohvale.

Petersova se tako delimično obnažena fotografisala u ogledalu, a sudeći po golom ramenu i leđima, koji se vide na slici, na gornjem delu tela nije imala odeće.

„IMALA SAM DVE TEŠKE OPERACIJE“ Ivana Peters otvorila dušu i poručila ženama da ne odustaju od VANTELESNE OPLODNJE!

Ivana je poslednjih godina verna dugoj loknastoj kosi, koja joj je i ovaj put opušteno padala preko ramena, a primetno je i da nema ni trunku šminke.

Njeni pratioci nisu mogli, a da ne primete prirodnu lepotu omiljene pevačice i svi su se do jednog složili da izgleda fantastično.

– Osećam se dobro – kratko je napisla ona u opisu, a pozitivni komentari počeli su da pljušte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter