Izvor: KURIR
28.09.2022 u 12:24
0

OTIŠLA U ITALIJU KOD 20 GODINA MLAĐEG DEČKA? Lidija Vukićević objavila ZANOSNE fotke u beloj haljini, evo šta je radila! (FOTO)

Glumica Lidija Vukićević nedavno je otputovala u Veneciju, odakle se pohvalila prelepim slikama, koje su javnost navele na spekulacije.

Dobro je poznato da u Italiji živi i radi Lidijin tajnoviti izabranik, takođe umetnik, zapravo slikar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRVI PUT O INCIDENTU SA AUTOMOBILOM! Marija Šerifović otkrila da je smršala 5 KG

Lidija Vukićević
 

Kada je u prvi plan na društvene mreže dospeo snimak, pa i fotke na kojima ona u divnoj beloj haljini okružena cvećem i srcima plovi gondolom prvo što su svi pomislili jeste da joj je predivnu vožnju priredio niko drugi do njen dečko, te da mu je namera bila upravo na tom mestu da je zaprosi.

Lidija Vukićević
 

Ipak, za to nije zaslužan tajanstveni 20 godina mlađi muškarac kog krije kao zmija noge, već kompanija sa kojom je ona potpisala saradnju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter