Izvor: KURIR
02.09.2022 u 09:53
0

OVA PEVAČICA ZAMALO DA BUDE CECINA SNAJKA! Trebalo da budu familija, a Ražnatovićka se kasnije SUKOBILA sa članom njene porodice

Dragan Stojković Bosanac često se sukobljavao sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, a mnogi su pomislili da iza toga stoji i jedan privatni detalj.

Bosanac je Ceci govorio da ne bi imala hitove kakve ima da joj nije mnogih producenata, na šta pevačica nije ostala imuna i pitala ga ako je tako dobar producent zašto onda nije napravio hit svojoj ćerki Aleksandri Džidži Stojković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Mnogi su se tada setili da je Džidža pre šest godina bila u vezi sa Cecinim bratom od ujaka, Milanom Marinkovićem. Tada je Ceca imala lepo mišljenje o porodici Stojković, ali i o Džidži i rekla da bi volela da joj ona bude snajka.

Spekulisalo je da je raskid inicirao Milan jer Džidža nije mogla da izdrži njegov način života i stil zavodnika, kao i da je bila ljubomorna.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter