Izvor: KURIR
05.12.2022 u 07:52
0

OVO JE ROĐENI BRAT RELJE POPOVIĆA! Dugo je krio da je SIN OVE SRPSKE DIVE, a evo zašto je krio da ima ROĐENOG BRATA (FOTO)

Relja Popović ima brata kog krije od očiju javnosti, a on po izgledu može reperu da stane na crtu. Pevač ne govori o svojoj porodici u medijima, suzdržan je i ne otkriva detalje privatnog života.

Međutim, ono što nije mogao da sakrije jeste da je njegova majka bila poznata balerina. Sve do njene smrti nije se znalo da je ona čuvena balerina Zoja Begoli. Ali nije se ni znalo da ima brata Mišu Popovića. Pevač je jednom prilikom otkrio zašto ne govori o bratu u javnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VRUĆ SNIMAK TEODORE DŽEHVEROVIĆ – POKAZALA SVE! Za par sati dobila preko 100.000 lajkova, muškarcima popadale VILICE! (VIDEO)

Relja Popović, brat, Miša Popović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Zato što je lepši od mene, moram da ga krijem – kroz šalu rekao je Popović.

Iako su rođena braća, imaju potpuno drugačiji stil odevanja, firizure i celokupnog izgleda. Sudeći prema komentarima, Miša je podjednako zgodan kao i brat i lepši pol nije imun na njega.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter