Izvor: Srbija Danas
30.01.2023 u 07:51
0

PAPRENA KAZNA! MORA DA PLATI 100.000 DINARA! Vasić pokušao da se opravda: „Nisam divljak, blam me je“

Da bih izbegao jednu nerpijatnu situaciju, napravio sam drugu, izjavio je pevač.

U medijima je pre nekoliko meseci odjeknula vest da je pevač Sloba Vasić priveden u policiju zbog prekoračenja brzine, o čemu se već ranije pisalo.

Pevač je rešio da stavi tačku na sva nagađanja, pa je u jednoj emisji objasnio šta se zapravo desilo tog dana.

– Ja mislim da je svako u životu imao takvu neku situaciju da mora negde da požuri. Da bih izbegao jednu nerpijatnu situaciju, napravio sam drugu, zapravo žurio sam na neko suđenje koje sam imao zakazano. I da bih tamo stigao na vreme i da ne bih napravio izostanak prestupio sam brzinu – rekao je on i dodao:

PRIVEDEN SLOBA VASIĆ! Pevač napravio veliki PREKRŠAJ, dobio ozbiljnu KAZNU

– Bio je jedan momenat kada sam toliko ubrzao da bih obišao kamion i radar me je uslikao. Nema izgovori za to, nisam divljak u vožnji, svakome se to desi, pa i meni. Naučio sam iz toga da koliko god je negde hitno neću tako voziti, kada su ovako obične situacije ne žurim nikada.

Sloba ističe da je ranije imao buran život, ali se poslednjih nekoliko godina smirio i ovakve situacije mu uopšte ne prijaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Koliko god da sam ranije imao buran život, sada mi je blam prosto. Neugodno mi je i da pričam o tome i da mi se uopšte to desilo – zaključio je pevač.

Nakon što je zaustavljen Vasić je, navodno, odveden u Prekršajni sud u Staru Pazovu gde ga je sudija osudio na 100.000 dinara, 14 kaznenih poena i zaštitnu meru upravljanja motornim vozilom u trajanju od osam meseci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter