Izvor: Telegraf
20.02.2023 u 14:05
0

PESMA JE KOŠTALA KAO POLA STANA! Sandra Afrika otkrila kakav je njen emotivni status: „JA SAM SREĆNA!“

Poznato je da je Sandra neko vreme provela u Americi, ali, kako ona kaže, nije uspela da se odmori.

Pevačica Sandra Afrika, instrigira gde god da se pojavi, a njeni obožavaoci uvek žele da znaju malo više o njoj.

Naime, poznato je da je Sandra neko vreme provela u Americi, ali, kako ona kaže, nije uspela da se odmori.

Nisam se odmorila, bila sam da radim. Turneja je bila turbulentna, non-stop se radilo, ali ne žalim se. Razbolela sam se, promena vremena je uticala na mene. U Majamiju toplo, u Čikagu hladno… Vučem i dalje prehladu, nikako da se oporavim, i ovde sam nastavila da radim – rekla je Sandra, pa prokomentarisala posetu na njenim nastupima.

– Iskreno, prezadovoljna sam. Moji kadrovi su svi bili na Instagramu, svaki nastup sam objavljivala, nema laži, nema prevare. Sve se moglo videti. Prošla sam super, bilo mi je prelepo – istakla je ona, pa prokomentarisala Dan zaljubljenih.

VRELE FOTKE SA PLAŽE: Sandra Afrika GORI U MINIJATURNOM BIKINIJU, muškarcima će POPADATI VILICE! (FOTO)

– Nije mi važan samo taj datum, mislim da ne treba samo to da se gleda i prati. Važan je svaki dan, svakog dana treba nekome reći da ga voliš, pružiti pažnju kada voliš i osećaš – objasnila je Sandra, ali emotivni statu je ipak zadržala za sebe.

– Ja sam uvek zaljubljena! A zauzeta? Tu i tamo! Malo da, malo ne… Pa vi sad to protumačite kako god. Ja sam srećna, što se da primetiti, mislim da se vidi. Kada bude nešto konkretno, znaćete, verujte mi – istakla je ona, pa otkrila da sprema nove porojekte.

– Nije lako naći pesmu, teško je. Meni se ništa ne sviđa, imamo dve-tri pesme u opticaju. Rade se tekstovi, izaći će nešto dobro pred leto. Zadnja pesma sa Kostijem bila je jako skupa, kao pola stana, zavisi gde – požalila se pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter