Izvor:
30.11.2016 u 04:10
0

PEVAČICA ŠOKIRALA JAVNOST: Pretučena Seka Aleksić! (FOTO 18+)

Beogradski dnevni list pokrenuo je akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom, kojoj se pridružila i popularna pevačica Seka Aleksić s porukom da žene ne treba da trpe nasilje, jer izlaz uvek postoji.

Svakako želim da poručim svim ženama da treba da prijave nasilnika, to su neke stvari koje su neprirodne i smatram da svako ima pravo na svoju slobodu. Bogu hvala, nisam imala iskustva s porodičnim nasiljem, niti je neko u mojoj okolini imao, ali ova akcija protiv nasilja nad ženama svakako je nešto što mora da se podrži. Ako mi kao javne ličnosti, kao neko ko ima uticaj na široke narodne mase, nećemo to da uradimo, onda zaista ne znam ko će. Ne znam razlog zašto se žene plaše da prijave nasilje jer ja nisam imala takvo iskustvo. Svakako želim da poručim svim ženama da treba da prijave nasilnika, to su neke stvari koje su neprirodne i smatram da svako ima pravo na svoju slobodu – istakla je pevačica.

Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji učestvovale su pored Seke i košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković.

Happytv.rs
Foto: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter