Izvor:
26.11.2016 u 14:40
0

PEVAČICE PREŽIVELA GOLGOTU ZBOG GREŠKE LEKARA: ,,Rekli su mi da se verovatno više NEĆI PROBUDITI“! (FOTO)

Pevačica Katarina Grujić sa samo 16 godina preživela je tešku bolest, koja je na vreme mogla biti lako izlečena. Ona je u potresnoj ispovesti otkrila kako je greškom lekara mesec dana provela u bolnici.

– Odjednom su krenuli nesnosni bolovi u stomaku. Nisam mogla ništa da jedem. Bila sam savijena po ceo dan, to je bilo strašno. Lekari nisu mogli da mi daju dijagnozu, svi su grešili, što na privatnim klinikama, što u državnim zdravstvenim institucijama. Hvala bogu, naišla sam onda na jednog doktora koji mi je rekao: „Devojko, ti moraš da ideš na VMA“. Tamo su utvrdili da je krenula gangrena slepog creva i da je, na kraju, došlo do pucanja, te da hitno moram da budem operisana – ovim rečima Katarina počinje da prepričava životnu dramu za "Puls".

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica na ovim prostorima ističe da nije mogla da dođe sebi kada je saznala da joj je život visio o koncu.

– Baš sam bila uplašena. Pogotovo jer su mi lekari rekli da se verovatno više nikada ne bih probudila da sam ostala kod kuće da spavam – kazala je ona.

Blic
Foto: Instagram/katarinagrujic.doll

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter