Izvor: KURIR
27.09.2022 u 07:26
0

POMUTILA MUŠKARCIMA UM STAJLINGOM! Zlata Petrović u NIKAD VRELIJEM izdanju

Pevačica Zlata Petrović napravila je atmosferu za pamćenje prilikom poslednjeg nastupa, a mnogima je u oči upao njen stajling.

Naime, Zlata se opredelila za crnu odevnu kombinaciju koja je uključivala čizme do kolena, široku suknju i providnu košulju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRVI PUT O INCIDENTU SA AUTOMOBILOM! Marija Šerifović otkrila da je smršala 5 KG 

Petrovićevoj se zbog prozirnog materijala sve vreme video brushalter, pri čemu je u prvi plan istakla bujno poprsje.

Žena zmaj“, „Svaka čast kako izgleda za svoje godine“, „Zlata je oduvek bila jedna od najboljih riba na estradi“, nizali su se laskavi komentari na Tviteru, ali bilo je i onih zajedljivih.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter