Izvor: KURIR/PEOPLE
22.09.2022 u 17:19
0

POSLEDNJA ŽELJA KRALJICE ELIZABETE! Tiče se princa Harija, a evo da li je OSTVARENA!

Istoričar i stručnjak za kraljevsku porodicu, Robert Hardman, otkrio je za magazin People poslednju želju kraljice Elizabete II.

– Nije želela da vidi svoj spomenik, ni da ima zasebnu grobnicu unutar kapele Svetog Džordža. Kao što mi je njena rođaka Margaret Rouds jednom rekla – želela je da učini svog oca ponosnim – rekao je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OSVANULA OBJAVA NA PROFILU POKOJNOG VIDOJA! Putem Instagrama se oglasila NEPOZNATA OSOBA, svi u ŠOKU zbog OVOGA! (FOTO)

Prema rečima pomenutog stručnjaka, kraljičina poslednja želja bila je ta da se Hari pomiri s ostatkom porodice i vrati u Englesku. Nažalost, ta želja joj se nije ostvarila.

Poznato je da je Hari oduvek bio kraljičin omiljeni unuk, a sada je stigla i zvanična potvrda da ga je kraljica jednostavno obožavala uprkos svim izdajama i razočaranjima koje je priredio kraljevskoj porodici u poslednjih nekoliko godina.

Podsetimo, on i njegova supruga Megan Markl su više puta davali intervjue u kojima su optužili Harijevu porodicu za rasizam i diskriminaciju Megan, a sasvim su se odvojili od njih onda kada su odlučili da se odsele na drugi kontinent. No, čini se da je kraljica bila mekog srca – te mu je stalno sve opraštala.

– Kraljica je svog unuka, princa Harija, obožavala sve do poslednjeg dana svog života. Isto tako, Hari je nju izuzetno voleo, te mu je zbog toga njena smrt jako teško pala – rekao je Hardman, te pojasnio kako je princu posebno teško palo to što poslednjih godina nije često viđao svoju baku.

– Ona je bila jedna od najsnažnijih poveznica između Kalifornije i Vindsora, a jedino je njena ljubav uspela da zadrži Harija od toga da kompletno prekine sve veze sa svojom porodicom – dodao je istoričar.

Kraljica je sahranjena kako je želela. Pokopana je na privatnoj ceremoniji 19. septembra dok su uz njen kovčeg stajali njeni najmiliji.

– Kraljica je pokopana s vojvodom od Edinburga u Memorijalnoj kapeli kralja Džordža VI – pisalo je u saopštenju Bakingemske palate nakon sahrane.

Elizabeta je pokopana s bojom Grenadirske garde i manjom verzijom kraljevske zastave pukovnije koju je kralj Čarls stavio na njen kovčeg. Grenadirska garda je najstarija pešadijska gardijska pukovnija, a kraljica je bila njena zapovednica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter