Izvor: KURIR
30.08.2022 u 12:20
0

POTPUNO GOLA! Glumica na pragu 7. decenije izgleda BRUTALNO, komentari samo PLJUŠTE! (FOTO)

Glumica Lidija Vukićević (60) ne prestaje da oduševljava sve pred sobom, vitkom linijom na pragu sedme decenije.

Iako smo je viđali u provokativnim izdanjima, sada je na društvenim mrežama „isplivala“ njena fotografija u toplesu, a na zadnjici je imala samo peškir.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠERIFOVIĆKA SLOMILA SEBI RUKU KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA! Doživela SLOM, pa napala partnerku nasred ulice

Lidija Vukićević
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, Lidija je odlučila da se podvrgne jednom estetskom tretmanu koji preoblikuje njeno telo, a tom prilikom je nastala fotografija zbog koje su mnogima popadale vilice.

Komentari na račun njenog izgleda su se nizali, a mnogi kažu da izgleda brutalno i da joj mnogo mlađe koleginice mogu pozavideti na izgledu.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter