Izvor: alo.rs
23.02.2023 u 10:57
0

POTRESNI DETALJI O TINI IVANOVIĆ: Sa 16 godina rodila sina, deset godina imala zabranu da ga vidi!

Ona se tada prisetila teškog perioda i susreta 2005. godine.

Pevačica Tina Ivanović (49) je svog sina Danijela rodila maloletna, kada je imala samo 16 godina.

Ona je tada prolazila kroz agoniju jer nije 10 punih godina nije mogla da vidi svog naslednika, jer joj je bivši suprug to branio.

http://„MOJA PRVA LJUBAV, MOJ PRVI PREĐEN MOST“ Dušica Grabović priznala sa kojim PEVAČEM je IZGUBILA NEVINOST! (FOTO)

– Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga – pričala je Tina svojevremeno.

Ona se tada prisetila teškog perioda i susreta 2005. godine.

– Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli – otkrila je Tina u potresnoj ispovesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter