Izvor: BLIC
20.07.2022 u 08:33
0

PRAVA SITNICA! Prodaje se pozivnica sa svadbe Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, oglas napravio opštu pometnju (FOTO)

Već pune tri godine se među poznatima priča da je svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić jedna od najboljih proslava i žurki na kojima su bili, a sada se dogodilo nešto što je sve šokiralo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

Naime, na jednom od sajtova koji se bave prodajom stvari, osvanula je pozivnica za Bogdaninu i Veljkovu svadbu.

Prodavac je stavio cenu od 88 dinara, napomenuvši da je pozivnica u odličnom stanju i nekorišćena, a onda u opisu opširno napisao kakva je pozivnica i šta je na njoj tako posebno. 

– Naime, pozivnice koje su dobili svatovi izgledaju veoma glamurozno i sve je u zlatnim detaljima. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste poseban motiv koji nosi veliku poruku, a u pitanju je Drvo života, koje se inače nalazi i na ogradi kuće, za koju se šuška da je Ražnatović dobio u miraz. Upravo je ovo “magično” drvo oduvek važilo za prvu asocijaciju na savršenu i neraskidivu uniju zemlje i neba i vezanosti pojedinca za porodicu. Sinonim je za snagu, moć, mudrost, čast, vitalnost, stabilnost. U njemu vidimo direktnu vezu sa onim nasleđenim sa korenima i porodicom – to predstavlja koren, dok stablo nosi poruku da dobijamo dozvolu da sami potražimo svoje mesto pod suncem – piše u opisu fotografija.

Očigledno je da se prodavac dobro potrudio da nahvali i uspešno proda pozivnicu, a da li će mu to poći za rukom ostaje da vidimo.

Podsetimo, Veljko Ražnatović izgovorio je sudbonosno „da“, supruzi Bojani Rodić 2019. godine u Hramu Svetog Save, a ovaj svečani događaj prenosili su svi mediji. O njihovoj svadbi se pričalo mesecima, a na stotine zvanica je upriličilo ovaj događaj, među njima i veliki broj poznatih imena. Svaki detalj je bio isplaniran, a Bogdaninim izgledom i venčanicama su tada bili oduševljeni svi, naročito jer je prva koju je nosila bila venčanica u kojoj se Ceca udala.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter