Izvor: index.hr
25.04.2023 u 13:37
0

Glumac je preminuo posle 12. plastične operacije

Van Koluči je umro rano u nedelju u 22. godini

Mladi glumac Sejnt Fon Koluči preminuo je nakon što se tokom godinu dana podvrgao desetak estetskih operacija kako bi izgledao poput Jimina, pevača korejske pop grupe BTS. Van Koluči je umro rano u nedelju u 22. godini u bolnici u Južnoj Koreji zbog komplikacija nastalih nakon poslednjeg zahvata, rekao je njegov publicista Erik Blejk.

Fon Koluči se iz Kanade u meku korejske popularne muzike K-popa preselio 2019. u potrazi za karijerom u industriji zabave. U subotu je otišao na operaciju, ovaj put kako bi uklonio implantante iz vilice koje je stavio prošlog novembra. Nakon operacije, za koju je očigledno znao da je rizična, Fon Koluči je dobio infekciju i na kraju je morao da bude intubiran, piše Page Six. Umro je nekoliko sati kasnije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

„Vrlo tragično i vrlo nesrećno“, rekao je Blejk dodajući da se njegovom klijentu nije sviđala njegova vrlo četvrtasta vilica i brada jer je mislio da je preširoka. U poslednjih 12 meseci Fon Koluči je potrošio 220.000 dolara na 12 operacija, uključujući između ostalog zatezanje lica, operaciju nosa, podizanje očiju, podizanje obrva i smanjenje usana.

Bio je posebno „nesrećan“ zbog svog lica

„Bio je vrlo nesiguran oko svog izgleda“, objasnio je Blejk precizirajući da je Fon Koluči bio posebno „nesrećan“ zbog svog lica. Glumac je u „originalu“ imao tamnoplavu kosu i plave oči te bio visok 183 centimetara i težio je 82 kilograma.

„Bilo mu je jako teško da dobije posao u Južnoj Koreji i osećao se vrlo diskriminisan zbog svog zapadnjačkog izgleda“, navodi publicista.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter