Izvor: ALO
12.04.2022 u 17:51
0

PRIZNAJE DA JE MNOGO VOLEO! Oglasio se bivši muž Britni Spirs povodom njene TRUDNOĆE

Bivši priznaje da je mnogo voleo

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon što je Britni Spirs otkrila na društvenim mrežama da je u drugom stanju i da će sa verenikom Semom Asgarijem ostvariti u ulozi mame treći put, oglasio se njen bivši muž Kevin Federlajn. Britni iz braka sa Kevinom, s kojim je bila od 2004. do 2007. godine i s kojim ima sinove Šona (16) i Džejdena (15). On se za američke medije oglasio putem advokata i svojoj bivšoj supruzi „poželeo svu sreću“.

LEPE VESTI! TRUDNA BRITNI SPIRS!

– Želi joj sve najbolje, zdravu trudnoću i čestita njoj i Semu Asgariju dok se pripremaju za čari roditeljstva zajedno – rekao je on.

Kevin Federlajn je svojevremeno otkrio da ga je Britni zaprosila posle tri meseca veze i „da ju je mnogo voleo“.

– Život sa njom je bio i divan i čudan. O mnogim stvarima neću da govorim, ali sve mi je bilo novo – nisam morao da razmišljam o rati za kola, već sam znao da odem u klub i iznajmim sto od 15.000 dolara, a piće samo stiže. Povredilo me je kada je nakon razvoda dobila starateljstvo, ali sam je voleo.

Kevin je ubrzo nakon razvoda, u jeku priča da Britni ima „mentalne probleme“ dobio puno starateljstvo nad sinovima i oni i danas žive sa njim. Federlajn pored Šona i Džejdena sa bivšim devojkama i drugom suprugom, ima još četvoro dece.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter