Izvor: KURIR
02.11.2022 u 22:06
0

PROPAST BAKE PRASETA! Jutjuberu zbog skandala PROPAO BIZNIS od 200.000 EVRA!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, izgubio je više od 200.000 evra koje je uložio u pokretanje novog biznisa sa otvaranjem lokala brze hrane u Beogradu.

Kako se saznaje od izvora bliskog jutjuberu, on je više meseci pripremao otvaranje lokala „Baka“ na pet lokacija u Beogradu u kojima bi se prodavali razni roštiljski specijaliteti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

Otvaranje je bilo planirano za kraj ove godine, ali je jutjuber zbog skandala koje je neprekidno pravio izgubio veliku svotu novca, pa više nema sredstava da započeti posao i završi.

– Zbog svega što se desilo u prethodnom periodu Baka je u baš nezavidnoj finansijskoj situaciji. On je uložio više od 200.000 evra u pokretanje biznisa s brzom hranom. Našao je lokale, među kojima je bio najveći onaj na Novom Beogradu. Dao je novac za njihovo sređivanje, a sad je ostao bez ičega. Sve je to stalo na polovini – priča izvor.

– Njega su napustili mnogi sponzori. Osim toga, izgubio je monetizaciju od Jutjuba, što znači da nije zarađivao od pregleda, koje je imao u velikom broju. Ugašen mu je i kanal na ovoj mreži s preko dva miliona pratilaca, a zatim i Instagram profil. Sve je ovo dovelo do toga da se našao u nezavidnoj materijalnoj situaciji, zbog čega je očajan i trenutno ne zna šta da uradi po tom pitanju – završava izvor.

Podsetimo, Bogdan je na ideju o otvaranju lokala brze hrane došao letos, o čemu je pričao i u jednom od svojih video-snimaka. On je tada svojim pratiocima ispričao da ga je samo jedan lokal koštao 70.000 evra, a da mu je cilj s novim biznisom da svako ko dođe za male pare jede u „luksuzu“. Prase je u tom videu zajedno s drugovima probao hranu, a potom im pokazao lokal za „proslave, svadbe i sahrane“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter