Izvor: HAPPY BSC/VIKTORIJA SAMARDŽIĆ
31.10.2022 u 18:28
0

PROSLAVILA JE SVOJ 38 ROĐENDAN: U mladosti bilo joj je dzvoljeno da sluša sаmo hrišćаnsku muziku, a preko noći je postala SVETSKA IKONA!

Američka kantautorka Ketrin Elizabet Hadson je rođena 25. oktobra 1984. godine kаo drugo dete Kitа i Meri Hаdson.

Imа stаriju sestru Anđelu i mlаđeg brаtа Dejvidа. Nаkon što je zаvršilа prvu godinu srednje škole, počelа je dа se bаvi muzikom.

Odrasla je u vrlo religioznoj porodici, jer su joj roditelji bili hrišćаnski sveštenici, a njoj je bilo dozvoljeno da sluša sаmo hrišćаnsku muziku, koju je počela da snima u Nešvilu još kao devojčica.

Bilo joj je tek petnaest godina kada je izdat njen album verskih pesama. Zbog velike ljubavi prema muzici odlučila je da napusti školu 2001.godine.

Nekoliko godina kasnije, Kejti se odselila u Los Anđeles, gde je upoznala producenta Glena Balarda i sa njim krenula da gradi karijeru. Svoj prvi pop-album snimila je 2005. godine, ali Keti je nažalost izgubila ugovor sa diskografskom kućom i samim tim bilo kakvu šansu da se taj album izda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

Kejti Peri je postala svetski poznata 2008. godine sa singlom „I Kissed a Girl“, koji je bio na vrhu muzičkih lestvica u preko 20 zemalja.

Kаko je ne bi mešаli sа glumicom Kejt Hаdson, Kejti je odlučilа dа se ubuduće poslovno služi devojаčkim prezimenom svoje mаjke.Veoma brzo posle toga se našla na svim naslovnim stranama novina zbog veze sa kontroverznim britanskim komičarem – Raselom Brendom.

Par se prvi put sreo 2009.godine, kada je trebalo da nastupi u jednoj sceni u njegovom filmu Get Him to the Greek. Nakon toga su se opet videli na MTVVideo Music Awards na kojima je Rasel bio voditelj gde su se i zaljubili.

Rasel je zaprosio Kejti na odmoru u Rajasthajnu u Indiji. Oni su se venčali 23. oktobra 2010. godine.

Iste godine Peri je nastavila vladati svetskom muzičkom scenom. Sa pet uzastopnih No. 1 singlova na “Billboard Hot 100“, ona je postala prva pevačica kojoj je to pošlo za rukom nakon dužeg vremena.

Dok joj je karijera išla uzlaznom putanjom, s druge strane privatan život joj je stagnirao, te je tako njen brak završio razvodom nakon samo godinu dana. Par je podneo zahtev za razvod braka 30. decembra 2011. navodeći nepomirljive razlike.

Nakon što su postigli sporazum o finansijskim pitanjima, sudija je odobrio zahtev za razvod tek u februaru 2012. godine. Razvod je stupio na snagu u julu 2012, nakon obaveznog šestomesečnog perioda čekanja.

Autobiografski film joj je otkrio da je neslaganje oko osnivanja porodice dovela do kraja braka. U junu 2013. otkrila je u intervjuu za “Vogue“ da se Brend razveo od nje putem tekstualne poruke i nikada nije razgovarao s njom.

To ipak nije previše uticalo na njen rad, naprotiv Keti se posvetila snimanjima i radu na novim albumima koji su se nizali jedan za drugim.

Jedna od zanimljivosti vezanih za nju jeste i to da veliki deo svoje popularnosti duguje i kontroverznim tekstovima gej tematike, što je od nje stvorilo svetsku  gej ikonu, a poznata je i po svojim nekonvencionalnim stilovima oblačenja.

U karijeri se susrela sa mnogim problemima. Naime, pesma „Dark Horse“  postigla je veliki uspeh, ali joj je ujedno donela i gomilu problema!

Naime, pevačica je optužena da propagira iluminate i njihovu filozofiju (zbog tematike spota), a zatim su se muslimani pobunili oko određenih simbola koji se pojavljuju u videu, i koji su naknadno izbačeni, a kasnije je bila optužena i da propagira crnu magiju i paganizam, jer je spot za „Dark Horse“ navodno prepun simbola koji ukazuju na zlo i šalju ružne poruke.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter