Izvor: KURIR
12.04.2022 u 17:45
0

„PRVU SUKNJICU KUPIO MI JE DEDA!“: Pavlovićeva sa knedlom u grlu iskreno o PORODICI!

Pevačica Milica Pavlović publici je predstavila četvrti po redu studijski album na kome je radila vrednije nego ikad i dala celu sebe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iako je njen put do srca publike preko muzike, a ne skandala i privatnog života koji krije od javnosti, nikada nije krila ljubav i podršku koju su joj pružali njeni baka i deka.

PREŠLA U PLAVUŠE, PA REŠILA DA MENJA PROFESIJU? Milica Pavlović progovorila o novim planovima

Nažalost, Miličin voljeni deka je napustio je ovaj svet pre nešto više od godinu dana, ali tuga koju ona oseća ne jenjava posebno u ovako velikim momentima.

– Uh… najiskrenije, ja sam izbegavala u poslednje vreme da pričam na temu smrti svog deke. Ne zato što se ja stidim nečega, to je meni najlepši period u životu, nego je bolno. Naravno da sam ja bila svesna da moj deda ima dobar broj godina života, i naravno da sam svesna da ćemo svi umreti, ali taj momenat kada se desi gubitak voljene osobe u mom slučaju je to bila tragedija – sa knedlom u grlu rekla je Milica u emisiji.

Pavlovićeva ne krije da je upravo on imao ključnu mušku ulogu u njenom životu.

– Moj deda je moj otac. Čak i moj otac se ne ljuti kada to izgovorim. Ja to kažem i svom ocu: „Ćale, moraš da razumeš. Prvu suknjicu kupio mi je deda. Kada sam operisala slepo crevo, moja baba je ležala sa mnom u bolnici, ti si bio u Švajcarskoj“ – otkrila je pevačica i dodala da su njeni baba i deda zaslužni za sve što je ona danas.

Ne postoji osećaj koji je mogao da zameni sreću kada baš njima pusti svoju novu pesmu ili album, i na njihovim licima vidi ponos.

– Kada moj deda ujutru ode ispred prodavnice i počasti sve ispred i kaže: „Jeste li videli moju Milicu, moja Mika?“. Učim još uvek da se nosim sa tim bolom i ja trenutno i znam da bi moj deda rekao: „Glava gore, nema suza“, ne plašim se ja da pustim suzu, ali znam da bi on voleo… Moji baba i deda su moje blago i moje zlato. Svi ćemo ostariti, baba i deda, to mora da se čiva i da se neguje – jedva je suzdržala suze Pavlovićeva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter