Izvor: ALO
22.10.2021 u 22:00
0

RAZBILA MIT O HOLIVUDSKOJ LEPOTI: Gola Gvinet Paltrou objavila fotku (FOTO)

Gde je nestala raskošna lepota?

PROČITAJTE JOŠ:  „NA OSNOVU KRATKOG ISKUSTVA…“: Bojana Ordinačev pre 4 dana je postala mama, a sada se oglasila i postavila neobično pitanje! (FOTO)

Kada pomislimo na holivduske glumce i glumice, obično zamislimo ljude raskošne lepote koji teško da imaju neku manu na svom telu. Čini se kao da su uvek mladi i da im vreme ne može ništa. Svi znamo da i oni stare, ali to vešto skrivaju.

Međutim, ima i onih koji ne kriju ni svoje godine, ni izgled, a fotografije bez šminke su redovna pojava.

PROČITAJTE JOŠ:  UŽAS! Ubijen mladi pevač hicem u glavu!

Jedna od njih je Gvinet Paltrou koja je danas objavila fotografiju iz saune, a ono što je mnoge zaprepastilo je izgled njene kože.

Naime, na fotografiji se jasno može videti da joj koža nije zategnuta, da nije savršeno zdrava, a na licu ima tamne podočnjake.

To ne čudi s obzirom da sledeće godine puni 50 godina, ali je ovom fotografijom razbila mit o „holivudskoj lepoti“ i pokazala da žena ne treba da se ne stidi ni svojih godina i izgleda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter