Izvor: magazin.novosti
20.02.2023 u 12:23
0

„RODITELJI SU MI BILI OČAJNI“ Dragana Mirković otkrila kakve je ZDRAVSTVENE PROBLEME imala kao mala!

Dragana se mnogo plašila bolnice, a čak je imala i noćne more koji su potrajali do njenih tinejdžerskih dana.

Dragana Mirković je jedna od naših najboljih pevačica koja je već decenijama na našoj javnoj sceni. Publika je pamti po širokom osmehu kojim je osvojila srca poublike širom sveta. Međutim, malo ko zna da je Dragana tokom detinjstva imala zdravstvene probleme koji su joj otežavali život i funkcionisanje.

– Imala sam godinu dana kada su mi primetili iščašene kukove. U ono vreme to je bio veliki problem. Bila sam pred operacijom sa malim izgledima za uspeh, takva deca ostajala su sa kraćom nogom. Roditelji su mi bili očajni, majka je mnogo plakala. Bila je tragedija imati žensko dijete koje neće moći lepo da hoda. Naš stari kum im je rekao: „Nemojte da plačete, to dete će biti nešto posebno“ – ispričala je Dragana svojevremeno.

Dragana se mnogo plašila bolnice, a čak je imala i noćne more koji su potrajali do njenih tinejdžerskih dana.

„ONI SU NAM OSVETLALI OBRAZ U SVETU“: Dragana Mirković pohvalila rad i delo, a Milice Pavlović onda je medijima uputila veliki APEL

– Do druge godine bila sam po bolnicama, dugo u gipsu, na terapijama, odvojena od majke jer joj nisu dozvoljavali da bude sa mnom. Za mene je to bila strašna trauma, dugo sam se plašila bolnice, imala sam noćne more. Košmarni snovi potrajali su do tinejdžerskih dan, budila sam se u strahu vrišteći. Kada sam jednom prohodala kako treba nisu mogli da me zaustave, da me nateraju da sednem da jedem. Bila sam izrazito nemirno dete. Kasnije se ispostavilo da je naš kum bio dobar prorok – ispričala je pevačica svojevremeno.

Na kraju je zbog toga imala probleme sa štitnom žlezdom, a sve zbog ćutanja o traumama koje je preživela.

– Mene je to koštalo samim tim što sam zaradila problem sa štitnom žlezdom, a to je zato što sam ćutala – počela je pevačica jednom prilikom za medije, pa je dodala:

– Opet, ne želim ništa loše, ali stvarno zna da bude bolno i kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili da odgovorite, a sve znate i sve vam je jasno i svi sve znaju i svi ćutimo – rekla je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter