Izvor: ALO
17.04.2022 u 15:29
0

SA SVEKRVOM U PROVODU! Ražnatovićeva objavila snimak sa Gudeljevom sestrom i majkom, a svi su primetili jednu stvar (VIDEO)

Super su je prihvatili

Anastasija Ražnatović ne prestaje da objavljuje snimke iz Sevilje gde trenutno boravi kod svog novog dečka, fudbalera Nemanje Gudelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pevačica ne želi da krije vezu sa sportistom, te svakodnevno objavljuje videe i fotografije otkad je otišla kod njega. Društvo joj pravi njegova sestra Vanja, a sada se pohvalila snimkom iz izlaska i to sa svekrvom.

Naime, Anastasija je podelila na svom Instagramu snimak sa njegovom majkom i sestrom iz izlaska i pokazala kako se provode. 

 RAVAN STOMAK U PRVOM PLANU! Anastasija pokazala kako uživa u Sevilji (FOTO)

 

 

Ono što je jasno jeste da su je super prihvatili i da je već očarala novu svekrvu. 

Mediji pišu da će Anastasijina majka, Svetlana Ražnatović mladog fudbalera upoznati za Vaskrs, kada Nemanja i Tasa planiraju da dođu u Srbiju. Ona je presrećna što je njena naslednica prebolela raskid sa Đorđem Kuljićem i što je ponovo srećna.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter