Izvor: KURIR
26.12.2022 u 21:10
0

SA ZLATOM DOBIO SINA, PA OŽENIO NJENU 25 GODINA MLAĐU KOPIJU! Peja izgubio glavu za crnkom, častio je SILIKONIMA, a ona njega OVIM

Zoran Pejić Peja oženio se u šestoj deceniji, i to sa 25 godina mlađom devojkom Draganom Kačavendom, a njihova ljubav dokaz je da su godine samo broj.

Njih dvoje su se venčali su se pred tri godine na Ibici i od tada uživaju u svakom trenutku zajedničkog života.

Peja je istakao da je njegova supruga pre svega „jedna velika dama i divna osoba“, te da je on zahvaljujući njoj jako voljen čovek. Neposredno pred svadbu u medije je dospela vest da je Peja Dragani platio ugradnju silikona u grudi, kao i da je tražila da on uradi zube.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce! 

– Njena je želja bila da ona meni pokloni zube, a moja želja je da ona uradi grudi. Ona je ispunila moje želje posle godinu dana, a ja sada ispunjavam njene – rekao je Peja tada, pred Draganinu operaciju.

Često radi i kao voditelj slavlja širom Evrope, odakle nosi brojne uspomene. Tokom svoje dugogodišnje karijere, Peja je posetio mnoge gradove, ali uprkos zahtevnom radnom vremenu u Parizu, ova prestonica u njegovom srcu ima posebno mesto.

– Njihova veselja su maratonska, ali oni su tako velika gospoda i džentlmeni oni odmah vode na Šanzelize i ima jedan fin restoran gde mi obično jedemo škampe, dagnje i jastoge, puževe i to je tamo takav specijalitet koji se služi na jednom ogromnom ovalu punom leda. Taj ugođaj i te večeri i druženja, to je nešto posebno – izjavio je voditelj za „Grand Online“.

Nikada nije krio da od svog posla odlično zarađuje, a novac se uvek trudio i da pametno iskoristi.

– Ja sam tamo godinama radio, mnogo sam para zaradio i kuće i stanove sada imam sve zbog Pariza. Bilo je teško, ali jako lepo jer smo se družili – kaže Peja.

Inače, voditelj Zoran Pejić Peja nikad nije skrivao koliko mu ljubav sa novom ženom prija i tvrdi da je supruga zaslužna za to što dobro izgleda, ali i da mu je ulepšala život. Ne libi se da prizna da su prema njoj emocije jače nego što je ikada osećao prema bivšoj supruzi Zlati Petrović, s kojom ima sina Jovana, a mnogi su stava da Dragana neopisivo liči na Zlatu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter