Izvor: ALO
17.09.2021 u 14:26
0

SADA JE KONAČNO SVE JASNO! Detalj na fotografiji otkrio zašto se Helena verila i venčala u roku od nedelju dana! (FOTO)

Helena je na svom Instagramu nakon ceremonije i venčanja objavila niz fotografija na kojima pozira u društvu gostiju

PROČITAJTE JOŠ: POSLEDNJI INTERVJU MINJE SUBOTE: Dobio je veoma značajnu nagradu, a ovako je tada GOVORIO!

Kontroverzna starleta i ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, juče je izgovorila sudbonosno da misterioznom izabraniku, a kako je Alo! prvi objavio, reč je o bivšem mužu Jelene Dimitrijević, Draganu Aleksiću, sa kojim je Helena i uslikana u prisnom zagrljaju na aerodromu, o čemu je Alo! takođe već pisao.

Naime, tada se spekulisalo se da je Dragan i dalje u braku, što je Topalovićeva tada oštro demantovala.

PROČITAJTE JOŠ: ŽELJKO SVE ODUŠEVIO POTEZOM! Prvi susret mališana Zorana Šijana i Ražnatovića, ponosna tetka objavila fotografiju i sve raznežila prizorom (FOTO)

Helena je na svom Instagramu nakon ceremonije i venčanja objavila niz fotografija na kojima pozira u društvu gostiju, a jedna fotografija je posebno privukla pažnju korisnika društvenih mreža na kojima Helena pozira kao da je trudna.

– „Požurila da se uda jer je trudna“, „pogledajte položaj u kom sedi“ – samo su neki od komentara na ovoj mreži.

Nama ostaje samo da spekulišemo o svemu, a vreme će pokazati da li smo bili u pravu i da li je ovo razlog njene žurbe oko veridbe i udaje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter