Izvor: KURIR
19.12.2022 u 19:58
0

ŠERIFOVIĆKA JE VLASNICA NAJPLAĆENIJEG SPOTA NA DOMAĆOJ JAVNOJ SCENI! Ekranizovanje pesme koštalo 75.000 EVRA, a evo ko je ISKEŠIRAO to

Pevačica Marija Šerifović, pobrala je simpatije publike još kada se prvi put pojavila na javnoj sceni, a upravo ona je vlasnica najkupljeg spota na estradi.

Naime, kako tvrdi dobro upućeni izvor, ekranizovanje pesme „Molitva“ koštao je čak 75.000 evra. To je tada finansirao čovek koji je pomogao Mariji Šerifović da osvoji prvo mesto na Eurosongu, Saša Mirković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ANĐELINA DŽOLI NAPUŠTA UJEDINJENE NACIJE: Glumica želi da nastavi rad sa izbeglicama van UNHCR

– Marija Šerifović jedina je uspela da dovede Evroviziju u Srbiju, a u tome joj je 2007. godine pomogao menadžer i vođa delegacije, Saša Mirković. On je oduvek svestan toga da, ma koliko pevač bio talentovan, da bi se istakao mora da se uloži novac u karijeru i zbog toga nije žalio para- rekao je najpre dobro obavešteni izvor.

– On je tada za spot pesme „Molitva“ iskeširao čak 75.000 evra. Želeo je da sve bude na vrhunskom nivou, bio je svestan da će ta pesma ostaviti traga na našoj, ali i svetskoj muzičkoj sceni i trudio se da ispuni najveće standarde- zaključio je sagovornik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter