Izvor: KURIR/INFORMER,NOVA TV
01.09.2022 u 11:04
0

SEVERININA SESTRA NAKON TUČE U SPLITU: Severina je pokušala da me ubije, AGRESIVNA JE I LUDA! ONA JE TUKLA I IGORA I MILANA

Marijana Vučković Popović tvrdi da je njena sestra Severina pokušala da je ubije u stanu njihove majke Ane u Splitu! Ona kaže da je pop zvezda toliko agresivna, da je čak tukla i bivše muževe Igora Kojića i Milana Popovića.

Severina je odmah reagovala na sestrine optužbe i zapretila joj tužbom! Pevačica tvrdi da joj ona pakuje lažnu aferu u dogovoru s Milanom Popovićem, koji želi da joj uzme sina Aleksandra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠERIFOVIĆKA SLOMILA SEBI RUKU KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA! Doživela SLOM, pa napala partnerku nasred ulice

Marijana se juče oglasila prvi put nakon incidenta u Splitu i iznela jezive optužbe na sestrin račun.

– Severina ima ubilački nagon, agresivna je i luda! Ubola me je oštrim predmetom, a ja sam se branila! Posle toga nije zvala hitnu pomoć, što znači da je htela da me ubije. Mojoj porodici je teško da izađe na kraj s njom, jer konzumira razne narkotike, a ne želi da prihvati pomoć psihijatra i ode na lečenje – kaže Marijana za Nova TV.

– Stalno nasrće na porodicu, učiteljice, socijalne radnice… Pa, i na bivše partnere Igora i Milana! I njih je fizički napadala.

Marijana je već prijavljivala Severinu, ali, prema njenim rečima, niko nije reagovao:

– Sve ovo je posledica nemara institucija. Prijavljivala sam je da zlostavlja našu majku Anu, kao i da mi preti. Jadna je država koja dopušta da se ovakve osobe pojavljuju u javnosti.

S druge strane, Severina, koja je zbog bolova u vratu pregledana u bolnici u Zagrebu, direktno optužuje Milana Popovića da stoji iza sestrinih kleveta.

– Marijana laže! Ona svojom voljom, već dugi niz godina, nije deo porodice. Ne znamo gde živi, nije u kontaktu sa majkom… Kleveće me i podnosi lažne prijave! Sedam godina se nismo videle! Iznenada se, pre skoro pola godine, zbližila sa Milanom Popovićem, što je on potvrdio u Centru za socijalni rad! Sve njene prijave su proverene i odbačene – priča Severina.

Ona dodaje da je Marijana u konfliktu i sa ćerkom koju nije videla pet godina.

– Mija ju je prošle godine prijavila policiji jer joj je Marijana preko vozača Milana Popovića poslala paket uznemirujućeg sadržaja. Ponavljam, ona je napala mene, strgla mi je ogrlicu, razbila mobilni… Tužiću je!

Podsetimo, Marijana je prijavila policiji u Splitu da ju je Severina pretukla, pa je za pevačicom raspisana poternica. Seve je uhapšena prekjuče na aerodromu u Zagrebu, a zatim je u sedištu Kriminalističke policije negirala ove optužbe.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter