Izvor: Happy BSC
02.05.2022 u 13:19
0

SKINULA SE NATAŠA BEKVALAC! SVI GLEDAJU U NJENE DUGE NOGE I TETOVAŽE NA INTIMNOM MESTU! Nove fotografije zapalile su Instagram (FOTO)

Srpska popularna pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da prvomajske praznike povede na moru.

Popularna novosadska barbika podelila je na svom Instagram profilu fotografije sa plaže i pokazala da je i dalje jedna od najzgodnijih pevačica u Srbiji, a i šire.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bekvalčeva je podelila fotografiju kako se sunča na ležaljki, a njene dve tetovaže i prezgodne duge noge odmah upadaju u oči.

NA NOVE ZUBE PUKLA 3.000 EVRA! Nataša Bekvalac imala divan prirodni osmeh, ali je ovo morala da uradi, evo ZAŠTO!

Pogledajte fotografiju pa prosudite:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter