Izvor: KURIR
07.10.2022 u 18:38
0

SLAVLJE! Organizovali žurku u prirodi, a ponosni tata Veljko ne skida OSMEH!

Veljko i Bogdana su na Instagramu saopštili najlepše vesti – čekaju drugo dete. Okruženi prijateljima i porodicom, koji su snimali otkrivanje pola, Veljko je probušio balon i otkrio da čekaju – drugog dečaka!

Naime, danas su Bogdana Ražnatović i Veljko Ražnatović ovim povodom u prirodi organizovali veselje povodom trudnoće i otkrivanja pola bebe, a detalji sa lica mesta završili su na društvenim mrežama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BILA JE SREĆNA ŠTO JE SAMA MOGLA DA ODLUČUJE O SVOJOJ SUDBINI I NE ZAVISI NI OD KOGA: Happy BSC životna priča slavne Gorice Nešović (1964-2022)

Nataša Rodić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Bogdanina sestra Nataša Rodić je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda dekoracija i sama lokacija na kojoj je upriličeno slavlje.

Nataša Rodić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Baloni, table na engleskom jeziku, zakuska, sve to je bilo na žurki organizovanoj u toku dana.

Nataša Rodić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Uz Božju pomoć za šest meseci dolazi Krstan Ražnatović. Hvala Gospodu Bogu i mojoj najboljoj ženi – naveo je danas naslednik pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Inače, Veljko i Bogdana imaju sina Željka, a kako je ovaj mladi par nedavno izjavio i u planu im je bilo proširenje porodice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter