Izvor: Alo
26.02.2023 u 12:12
0

SNEKI OTKRILA KO JOJ JE BILA JEDINA KONKURENCIJA: Sa ovom koleginicom se takmičila oko nastupa!

Ja bih pre rekla pozitivno takmičenje, a ne konkurencija, istakla je Sneki.

Popularnost kod Snežane Babić Sneki traje decenijama, a provlači se pitanje koga je smatrala kao konkurenta na vrhnucu njene karijere.

Ona je gostovala u jednoj emisiji u kojoj je, između ostalog, odgonetnula zagonetku oko toga koja pevačica je bila njoj najveća konkurencija.

Ona je rekla da je to bila Dragana Mirković, ali da to nije bila konkurencija u smislu nezdravog takmičenja, već da je to maltene bila saradnja, pa se prisetila anegdote kada su imale turneju u isto vreme.

„NISAM SA MLAĐIM, NITI SAM SE BOCKALA, DOBRA MI JE GENETIKA“: O izgledu Sneki Babić svi pričaju, sad progovorila o SVEMU!

– Ja bih pre rekla pozitivno takmičenje, a ne konkurencija. Ne bih rekla ni takmičenje, jer u trenutku kada sam ja imala turneju, to je imala i Dragana Mirković. Mi smo čak imale u svojim timovima ljude koje smo rotirali, to je bila maltene saradnja. Znalo se da ako neko ima turneju u Majdanpeku i Boru, onda ti ideš na drugu stranu – započela je pevačica.

Nakon toga, konstantovano je da je tada delovalo sve bezbrižnije nego danas, a Sneki je na to odgovorila u misterioznom stilu.

– Doduše, nikada nije bilo bezbrižno, uvek je bilo turbulentno. Svako vreme nosi svoje breme, a današnje vreme je verovatno donelo neki vid takmičenja u svemu – zaključila je Sneki.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter