Izvor: Happy BSC
30.08.2022 u 12:23
0

ŠOK PRIZNANJE NAŠE PEVAČICE! Drugarica joj čuvala stražu dok je KRALA NA BAZENU!

Pevačica Goca Lazarević može se pohvaliti svojim mladalačkim duhom u sedmoj deceniji života. Gde god da se pojavi ona širi pozitivnu energiju, a kako je nedavno počela da snima vlogove, sa obožavaocima deli zanimljive detalje iz njenog života.

Tako je jednom prilikom ispričala anegdotu dok je „krala“ cveće.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, dok je pripremala jelo svom saradniku, on je upitao za biljku koja mu je ličila na peršun, nakon čega je usledilo pevačicino prizanje.

– To je cveće koje sam ukrala na bazenu (smeh). Drugarica mi čuvala stražu, a znaš kažu da se prima cveće kada se ukrade – kroz smeh je ispričala Goca.

ŠOK INTERVJU GOCE LAZAREVIĆ! Zaharu sam bila probna traka, sve je na meni isprobavao!

Lazarevićeva je prava domaćica, voli da kuva, ali samo za svoje najbliže i kad želi. Tako se njen sin, koji je inače reditelj, našalio na mamin račun, a ona je to podelila sa medijima.

– Ima jedna anegdota, kad su intervjuisali mog sina koji je inače reditelj, uživo iz studija i pitaju ga: „Šta tvoja mama najbolje zna da sprema?“, a on koluta očima i kaže: „Pohovanu piletinu sa krompirićima“. Svi znaju da ja to ne volim, nemoj slučajno neko da mi traži da mu ja kuvam, ja kuvam samo za one koje volim, za drage ljude i ja to kao ne volim da radim. Međutim, ja mnoge stvari ne volim, ali sve što radim, radim odgovorno i dobro – ispričala je Goca za „Grand”.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter