Izvor: KURIR
11.11.2022 u 07:05
0

ŠOK! Sandra Rešić urnisala Vendi, Nada Obrić se ZALETELA na pevačicu, a Milica Dabović BRIZNULA U PLAČ!

Sandra Rešić, Nada Obrić, Vesna Vukelić Vendi i Milicu Dabović su bez dlake na jeziku iznosile svoje stavove zbog kojih su pojedine otpočele žestoke ratove pred kamerama.

– Narod koji sada gleda, to gleda preko televizije – govorila je Sandra Rešić, koju je Vendi pokušala da minira.

– Da čujemo sada nešto pametno! Znači, biljke se razmnožavaju, a životinje imaju instikte – pričala je Vendi u isto vreme kad i Sandra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SORAJA U TEŠKOM STANJU?! Lekari u Hrvatskoj daju sve napore da je spasu, odveli je na još jednu OPERACIJU, evo zašto je kritično

Međutim, Rešićeva se nije dala, već joj je pred svima očitala lekciju:

– Ne znam šta priča gospođa, ali hoću da kažem – seks i sve ostalo se nije promenilo, samo se tehnika promenila – objasnila je ona u emisiji „Magazin In“, a potom direktno potkačila Vendi:

– Te vujaklijske fore i reči koje smo naučili da bismo ispali pametni na televiziji, meni je više od toga puna glava!

Na sve to, Vendi je isprovocirala i Nadu Obrić istakavši da je ona „toliko zastarela i demode“, što je iznerviralo pevačicu, te je u jednom trenutku ustala i zaletela se ka Vendi.

U emisiji je bilo i suza – Milica Dabović briznula je u plač pred svima.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter