Izvor: KURIR
26.07.2022 u 13:06
0

STANIJA OTVORILA VRATA SPAVAĆE SOBE! Pokazala ogroman KREVET, valja se u njemu, a u ovoj PERVERZIJI najviše uživa

Stanija Dobrojević uživa u u penthausu u Rumi, za koji je izdvojila na desetine hiljade evra.

Ono što je svima privuklo pažnju, jeste spavaća sobe – minimalistički enterijer, sa velikim francuskim krevetom i osvetljenom sobom zaintrigirali su pratioce Dobrojevićeve, naročito kada su videli šta se nalazi na plafonu. Ono što je sve iznenadilo jeste da se na plafonu spavaće sobe nalazi ogledalo, ispred kog se starleta već stigla usnimiti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ZLOSTAVLJAO ME I PONIŽAVAO PRED PRIJATELJIMA!“: Bolna ispovest Andreane Čekić o bivšem mužu

Ona je pratioce na društvenoj mreži Instagram počastila vrelim kadrovima sa kreveta, a sve vreme se snimala u odrau na ogledalu koji se nalazi tik iznad njenog ležaja. Da li je Stanija ovim otkrila da voli da tokom intimnog odnosa gleda u ogledalu, ostaje misterija, ali ono što je sigurno, da muškarcima nije bilo dobro kada su videli starleta kako sama spava u velikom krevetu.

Podsetimo, Stanija je pre nekoliko meseci raskinula sa dečkom Markom Markovićem, a kako je navela, razlgo tome je daljina, budući da su imali vezu na relaciji Amerika – Crna Gora. Po povratku iz Amerike, Dobrojevićeva je za portal Republika.rs potvrdila navode da je raskinula sa kršnim Crnogorcem, nakon čega više o ljubavnom životu nije govorila u javnosti.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter