Izvor:
23.08.2017 u 23:47
0

STARLETA ŽELI TELOHRANITELJA: Soraji preti pomahnitali manijak! (foto)

Soraja Vučelić hoće oko sebe da ima jake momke kako ne bi strahovala da li će je neko presresti na ulici i prebiti ili učiniti nešto mnogo gore.

Soraja Vučelić je odlučila da unajmi obezbeđenje, jer je ozbiljno uplašena za svoj život. Starleta je konstantno na meti opasnih momaka, ali i bolesnih fanova. U poslednjih nekoliko godina nepoznati vandali su joj pravili pakao od života. Prvo su joj krajem 2015. godine zapalili automobil marke "rendž rover", a samo dve nedelje kasnije ukrali su joj "Mercedesov" džip. Ove godine su joj pretili smrću, a konstantno dobija preteće poruke i uvrede na svoj račun.

Zabrinuta

Razmišljam da unajmim obezbeđenje, jer ne mogu da gledam u pasulj šta je sledeći korak onom ko želi da mi naudi.

Soraja Vučelić

Ona je sve ovo stoički podnela, ali kap koja je prelila čašu bila je kada su joj nedavno hakovali sve profile na društvenim mrežama. Soraji su napravili pravu zbrku od života, jer su se dopisivali u njeno ime, zbog čega je upadala u probleme.

Ovo više nije normalno, pitam se ko bi podneo na svojim leđima ovoliko loših stvari. Zaista ne znam kome smetam i što su se okomili na mene. Posle svega što mi se desilo, ozbiljno razmišljam da unajmim obezbeđenje, jer stvarno ne mogu da gledam u pasulj šta će biti sledeći korak onom ko želi da mi naudi – rekla je Soraja.

Vučelićeva ističe da nikome ništa nažao nije učinila, da gleda svoja posla, ali da ima mnogo ljubomornih ljudi kojima tuđa sreća smeta. Ona ne krije da živi na visokoj nozi, ali tvrdi da je svaki dinar sama zaradila.

– Verujem da sam mnogima trn u oku, zbog načina života koji vodim. Brojne žene bi volele da su na mom mestu, da imaju sve što imam ja – garderobu, cipele, nakit, putovanja, dobra kola, pa me zaista ne bi čudilo da iza svega ovoga stoji upravo žena – veruje starleta i dodaje:

Neću da razmišljam šta sve nekome može da padne na pamet i šta će sledeće da mi uradi. Zato mislim da mi obezbeđenje posle svega što mi se desilo zaista treba. Jasno je da je reč o ljubomornoj budali koja mi je posvetila ceo svoj život i pažnju. Nadam se da će opsednutom fanu neko stati na put, a toj osobi bih preporučila da se malo bavi svojim životom. Shvatiće da će biti srećnija i zadovoljnija. Ovo bih savetovala svim onim osobama koje pokazuju ljubomoru prema meni, a za koje znam da mi rade iza leđa – završava priču Soraja.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter