Izvor: Alo.rs
18.02.2023 u 14:40
0

STOJA OPLELA PO KOLEGAMA! Uputila OŠTRE reči pevačima „Ko god hvata mikrofon da bi…“! (FOTO)

Stoja je uputila jednu poruku svima koji se muzikom bave iz interesa, a ne iz ljubavi.

Pevačica Stojanka Stoja Novaković u poslednje vreme retko se pojavljuje u javnosti, ali zato svaki vikend puni klubove i diskoteke širom regiona i Evrope.

Ona je sada je uputila jednu poruku svima koji se muzikom bave iz interesa, a ne iz ljubavi.

– Pevanje nije samo posao, ni zanimanje, niti način zarađivanja. Pevanje je dar od Boga, emocija koja je darovana da se prenosi kao lek, lek za druge, vrlo retko za sebe. Uvek se iznova radujem kada čujem da sam pesmom nekome pomogla, orhabrila ga, razveselila. Zato ko god hvata mikrofon da bi postao poznat i bogat neće biti srećan, to je tako. Voli vas vaša Stoja – poručila je pevačica na društvenoj mreži Instagram.

„TRPELA SAM PONIŽENJA, ZVALI SU ME CELULITARA“ Stoja otkrila kako je podnosila SUROVE komentare da je DEBELA!

Podsetimo, ona je pre nekoliko nedelja priznala da želi da kupi nekretninu u Puli i da tamo u budućnosti provodi vreme.

– Želim za koju godinu da se preselim tamo, da uživam, da se šetam, da se odmori. Uvek ću gledati da ispoštujem publiku, ali moraću malo više i da uživam, zasluženo je – rekla je ona.

Instagram/Printscreen/stoja_institucija
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter