Izvor: KURIR
14.12.2022 u 17:27
0

STOJA SE SELI IZ SRBIJE! Pevačica donela ŠOK odluku

Stojanka Novaković Stoja rešila je da napusti Srbiju i da se preseli u Hrvatsku.

Kako se saznaje, pevačica je odlučila da se preseli u Pulu, gde je već mesecima u potrazi za kućom u kojoj će živeti sa suprugom Igorom, koji je arhitekta po struci, pa joj on mnogo pomaže pri izboru nove nekretnine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAJCI VRAĆEN TELEFON POKOJNE KIKE! Evo kad je poslednji put bio aktivan i uključen! 

Njih dvoje su sigurni u svoju odluku da život nastave na moru, ali dvoume se da li će kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj su godinama živeli da prodaju ili da nastave da je izdaju, kao što su to i dosad radili, pošto su mahom živeli na imanju u Perlezu.

– Stoja i njen suprug duže vreme traže kuću gde će se preseliti. Ona je bila već dva, tri puta u Puli u kratkom vremenskom periodu da bi videla kakvih kuća ima u ponudi. Najverovatnije će se odlučiti za kuću u poznatom naselju Zelenika s veličanstvenim pogledom na more. Odluku o preseljenju su već doneli, to im je prioritet za narednu godinu. Njih dvoje sad samo razmišljaju o tome šta da rade s kućom na Bežanijskoj kosi – da li da je prodaju, pošto imaju nekoliko primamljivih ponuda, ili samo da je izdaju kao što su dosad radili, otkad su se preselili u Perlez. To imanje će svakako zadržati jer je Stoja jako vezana za njega i to se ne dovodi u pitanje – završava izvor.

Ipak, i pored toga, Stoja će nastaviti da se bavi pevanjem, pa će iz novog porodičnog doma ići na tezge i uveseljavati svoju publiku širom zemlje i regiona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter