Izvor: net.hr
10.05.2023 u 11:37
0

Ukrajinka NAPALA HRVATE: „Ovo je za nas SMEĆE“

Iako ide u finale

Iako su glasovi fanova Evrovizije širom sveta odlučili da upravo Hrvatska ide u finale, društvene mreže vrve pozitivnim reakcijama, ali ima i onih kojima se nastup Riječana nije svideo.

BBC se raspisao o nastupu Leta 3 i reakcijama fanova Evrovizije pa su tako pisali da je Let 3 zasluženo prošao u finale, do onih koji ne kriju razočaranje njihovim nastupom.

Ni sam BBC nije previše naklonjen nastupu hrvatskih predstavnika. Jedna od onih koja je za BBC komentarisala hrvatske predstavnike je Oksana iz Ukrajine koja smatra da su Let 3 „zakucali“ svojom protestnom pesmom protiv Vladimira Putina, a s njom se slaže i Kjetil iz Nemačke, koji smatra da je nastup Leta 3 bio „ikoničan“.

Ipak, BBC prenosi i reakciju Ukrajinke Marie koja misli drugačije.

„Nisu dovoljno ozbiljno shvatili situaciju u mojoj zemlji… Ovo je za mene smeće“, komentarisala je, a BBC zaključio kako lažni projektili, korišćeni na nastupu Leta 3, očito nisu dobro „legli“ obožavateljima Evrovizije koji su vrlo blizu ratu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter