Izvor: KURIR
15.08.2022 u 07:28
0

SVETSKE ZVEZDE BI JOJ POZAVIDELE! Ceca pokazala torbu od nojeve kože, od CIFRE bi moglo da vam se zavrti u GLAVI! (FOTO)

Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović važi za jednu od najstilizovanijih dama sa domaće javne scene. Uvek je obučena po poslednjoj modi, a njeni odevni komadi često izazivaju posebnu pažnju.

Ceca je, naime, sada na svom Instagramu slikala torbu poznatog svetskog brenda čija je vrednost 10.000 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Ceca Ražnatović
 

Ovaj modni komad se izrađuje po zahtevu i retko ko je poseduje. Uz kombinaciju, pevačica je uklopila i bele papuče poznatog brenda čija se cena kreće oko 500 evra.

Podsetimo, pevačica Svetlana Ražnatović uskoro puni 49 godina, a još može da se pohvali vitkom figurom.Ceca je često isticala svoje obline izazovnim stajlinzima, a potnato je da pevačica vodi računa o svom izgledu, na kojem bi joj pozavidele i duplo mlađe koleginice.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter