Izvor: svet-scandal.rs
04.02.2023 u 10:19
0

„PRVE DVE NEDELJE SU MI BILE KOBNE“ Tamara Milutinović priznala koliko se NAMUČILA da dođe do SAVRŠENE FIGURE!

Iako se namučila, dijeta Tamare Milutinović dala je rezultate.

Pevačica Tamara Milutinović nekada je bilau poznatom muzičkom takmičenju, a kako priznaje, nije joj bilo lako, ali bi i dalje odabrala isti put.

Tamara priznaje da bi se opet prijavila da nije ono što jeste, ali priznala je da žiri nije bio nimalo naivan.

–  Žiri je bio jako direktan i strog, znali su da mi srozaju samopouzdanje na minimum. Bosanac je bio najstroži, svi ostali su me zavoleli vremenom. Sada bih se ponovo prijavila za to takmičenje da nisam poznata jer traje godinama i pruža dosta toga – rekla je ona.

„JA SAM JE STVORIO“ Era Ojdanić tvrdi da je zaslužan za USPEH OVE PEVAČICE!

Pevačica vodi računa o svom izgledu, a već mesecima praktikuje popularnu dijetu. Međutim, priznaje da joj nije baš bilo lako.

– Ja već mesecima radim na tome. Ja sam na autogafiji već sedam meseci, pored toga i treniram kada imam vremena. Posle nastupa se odričem svega, pa čak i one čašice koja je nekada potrebna na nastupu, ali u onih osam sati jedem sve – kaže Tamara.

Iako se namučila, dijeta Tamare Milutinović dala je rezultate.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Prve dve nedelje su mi bile kobne, krenula sam da se tresem i tražila sam nešto slatko ali sada sam se već navikla. Ja jedem samo od 12 do 20 sati i posle 20 časova ništa ne smem, a meni je radno vreme posle 23 sata, tako da samo voda – izjavila je Tamara za domaće medije.

Kako kaže da se na nastupima sada odriče alkohola, pevačica je otkrila da li voli da popije kada izlazi u provod.

– Ne izlazim, bila sam skoro na rođendanu Uroša Živkovića, ali sem toga ne mogu da se setim kada sam izašla – iskrena je pevačica koja već neko vreme uživa u vezi sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a njihov snimak je privukao veliku pažnju

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter