Izvor: KURIR/DNEVNIK.HR
19.07.2022 u 11:37
0

„TATA JE DAREŽLJIV!“: Zdravko Čolić otvoreno o ŽENI, ćerkama i obožavateljki iz Makaraske koja ga je FRAPIRALA!

Pevač Zdravko Čolić ispričao je kakav je otac svojim ćerkama Uni i Lari, a prisetio se jednog neobičnog događaja koji se dogodio u Makarskoj.

Čolić kaže da ga supruga uvek kritikuje jer nije dovoljno prisutan u odgajanju i da to prihvata kao kritiku, ali da se svejedno brine. Takođe je otkrio da je puno blaži prema ćerkama nego supruga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

– Pa vole me i slušaju, mogu reći. Mamu moraju, ali meni uvek malo sa nekim podozrivim… uvek je tu i neka lova možda da se malo pridodaje, uvek je tu tata malo darežljiviji… – iskreno govori Čolić.

– Teško je s medijima se boriti, mada ja nemam loša iskustva vezano za medije, nisam u nekom velikom problemu, tu i tamo bude malo zajedljivo tako da ne možeš tu ništa, ali kad su deca u pitanju, onda možda i reaguješ malo i tako. Oni nisu krivi što se tata bavi javnim poslom pa su uvek “ćerke Zdravka Čolića…“ dok one još malo ne napreduju, dok ne odrastu. Tako da tu moraš reagovati, a ovo ostalo ja sam navikao, nema toga što mene može izbaciti iz ravnoteže – priznao je Čolić.

U 55 godina Čolićeve karijere bilo je trenutaka za pamćenje, a prisetio se jednog incidenta u Makarskoj kada mu je obožavateljka preko terase ušla u sobu.

– Ja se uvek sećam Makarske, kad je popodne, upravo ovako kao sad pred koncert, žena koja je na osmom spratu preskočila ogradu i ulazi u moju sobu u hotelu, i ti si frapiran, otkud ona, mogla je pasti dole, poginuti, tako da svašta je bilo, ali to mi je ostalo kao slika negde predveče, neko ulazi preko balkona. Ali svašta je bilo, duga je karijera pa je bila svakakvih događaja – priča Čolić.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter