Izvor: Alo
11.02.2023 u 10:50
0

„DUŠMANI MI RADE O GLAVI“ Tea Tairović ne mari za AFERE, pa se dotakla LJUBOMORNIH KOLEGA!

Na početku karijere sam bila samouverenija nego sada, istakla je Tea.

Tea Tairović zakazala je svoj prvi veliki beogradski koncert koji će održati 17. juna, i tako svima jasno stavila do znanja da ne mari za afere koje se mesecima unazad vezuju za njeno ime.

Iako je već nekoliko puta negirala da je bila uhapšena u inostranstvu zbog neprijavljenog novca, ona se dotakla svog ogromnog uspeha na estradi, ali i onih koji joj smeštaju afere.

TEA TAIROVIĆ VERUJE U TEORIJU ZAVERE: Optužuje kolege da joj smeštaju hapšenje, hoće da je unište?! Ovo su SVI DETALJI

– Presrećna sam zbog zakazanog koncerta. Moj tim i ja smo ćutali mesecima i bilo nam je jako teško da to ne objavimo. Čekali smo pravi momenat. Ideja se rodila još prošle godine kada je moj album doživeo uspeh. Mislila sam da sanjam i da se to ne dešava meni, ali kako se bliži taj datum, postajem sve svesnija – rekla je pevačica, koja se potom dotakla ljubomornih kolega za koje sumnja da joj smeštaju medijske afere.

– Dušmani mi rade o glavi. Meni je to kao svemirski brod i mislila sam da tako nešto ne postoji, ali odavno mi je jasno da toga i te kako ima. U takvim situacijama ne želim da reagujem, dušmani mi ne mogu ništa, dušmani, šic – istakla je Tairovićeva, pa je dodala da je prema svojim estradnim neprijateljima vrlo ljubazna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ne bavim se ljudima koji žele da mi napakoste. Čak sam i vrlo kulturna prema njima. Kada ih sretnem, uredno im se javim i ne dozvoljavam da u sebi gajim niti jednu negativnu emociju – navela je Tea, pa otkrila da je pre ogromnog poslovnog uspeha maštala o tome da bude mlada majka.

– Na početku karijere sam bila samouverenija nego sada. Da ste me tada pitali kako sebe vidim za deset godina, rekla bih vam da ću biti udata žena sa dvoje dece. Koncerti su mi bili miljama daleko. Koliko god da sam bila hrabra, nisam mogla sebi da predvidim ovo što mi se danas dešava, pogotovo zbog toga što sam ja dugo išla korak napred, pa dva nazad i konstantno je bila neka klackalica – završila je Tairovićeva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter