Izvor: Kurir.rs/Republika
14.02.2023 u 14:56
0

„TRPELA SAM PONIŽENJA, ZVALI SU ME CELULITARA“ Stoja otkrila kako je podnosila SUROVE komentare da je DEBELA!

Stoja je više puta je bila na rigoroznim dijetama, a najveći rezultat je postigla 2004. godine

Pevačica Stojanka Stoja Novaković često se nalazi na meti kritika kada je njen izgled u pitanju. Od početka karijere, pa sve do danas nailazila je na razne komentare, a sada je rešila da progovori o tome kako ih je podnosila i kroz kakvu je borbu prošla zbog svojih kilograma.

Više puta je bila na rigoroznim dijetama, a najveći rezultat je postigla 2004. godine. Tada se pisalo da se podvrgla estetskim operacijama i da je čak i rebra vadila.

„ZAINATILA SAM SE“: Dugo se pričalo da je Stoja vadila rebra, a sada je pevačica odlučila da otkrije pravu ISTINU

– Trpela sam poniženja, zvali su me Stoja celulitara. „Stoja debela, salasta, vidi kakva je…“ Muka mi je bilo. Iz mene gruva energija, a oni komentarišu moj celulit. Treba da smrša, debela je. Onda sam se sa albumom „Žena starija“ rešila da im zapušim usta. To je bio zaista težak period za mene. Ne znam kako negde nisam pala. To je bilo mučenje šest meseci. Dva puta na dan sam trenirala. Pila sam samo ceđene pomorandže i to me je držalo. Bila sam sva u žilama, jaka i žilava. Onda sam se ja smejala u lice svima onima koji su govorili da sam debela celulitara – kaže Stoja i dodaje da je često bila u tom periodu kod lekara:

– Ja sam uvek nešto vadila. Imala sam period jako težak tih godina. Često sam bila kod lekara, što zbog toga jer mi se sloši pošto ništa ne jedem, što zbog toga jer sam htela sve na sebi da menjam. Posle razgovora s doktorom uvek bih se predomislila, samo nekoliko stvarčica sam uradila, ostalo je sve prirodno. Šest meseci sam bila posvećena samo sebi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter